Wekelijks inloop Wonen Limburg in Buurthuis Urmond

Donderdag 19 april 2018

Vanaf 19 april kunnen inwoners van Urmond die huren bij Wonen Limburg met al hun vragen over hun woning en woonomgeving terecht in het Buurthuis Urmond (in de Kooypoort) aan het Urmonderplein 43. De inloop is elke donderdag van 14.00 tot 16.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Begin april verhuisde Buurtwinkel Urmond van Wonen Limburg naar Sittard. Samen met de bewonerscommissie Kooypoort is gezocht naar een goede locatie voor een wekelijkse inloop. Ook is een oproep geplaatst op het online forum van Wonen Limburg om te horen welke locaties de inwoners hiervoor geschikt vinden. Al snel werd duidelijk dat het Buurthuis Urmond het meest passend is. Op www.wonenlimburg.nl vindt u alle informatie over de openingstijden van de buurtwinkels Wonen Limburg.