Denk mee over accommodaties van de toekomst

Dinsdag 13 maart 2018

De wereld om ons heen is continu in beweging. Allerlei trends en ontwikkelingen beïnvloeden onze leefomgeving, onze verenigingen en accommodaties (zoals sportvelden, buurthuizen en ontmoetingscentra). Maar hoe gaan we met deze ontwikkelingen om en welke kansen bieden ze? Welke behoeften heb jij als inwoner als het gaat om deze accommodaties? En hoe zorgen we samen voor een duurzame toekomst van deze accommodaties?

Inwoners aan het woord

De antwoorden op al deze vragen willen we verzamelen door in gesprek te gaan met inwoners en verenigingen aan de hand van een interactief proces. Op 28 maart vindt de startbijeenkomst plaats in MFC De Grous van 19.30 tot 21.30 uur waar we met name jou aan het woord willen laten. Iedereen is van harte welkom om z’n mening of suggesties te laten horen. Aanmelden voor deelname s.v.p. via info@gemeentestein.nl. Het doel is om dit jaar te komen tot een toekomstbestendig én gedragen accommodatiebeleid.