BsGW verstuurt belastingaanslagen 2018

Maandag 19 februari 2018

Inwoners en bedrijven die bij MijnOverheid zijn aangemeld, ontvangen woensdag 21 februari de digitale aanslag gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen (BsGW) 2018. Vanaf dinsdag 27 februari worden de aanslagen per post bezorgd.

Vragen over de WOZ-waarde? Bel dan BsGW
Heb je vragen over de WOZ-waarde? Bel dan met de BsGW via telefoonnummer 088 - 842 04 20 of stuur een bericht via jouw persoonlijke pagina op bsgw.nl. De eerste weken na verzending van de aanslag zit een team van taxateurs klaar om vragen te beantwoorden.

E-mailbericht van MijnOverheid
Wil je geen papieren aanslagbiljet meer ontvangen, maar liever digitaal? Dat kan door je aan te melden bij MijnOverheid. Dan ontvang je een bericht via e-mail (als een e-mailadres is geregistreerd). Heb jij je al aangemeld? Kijk dan tijdig in jouw berichtenbox van MijnOverheid.