EvenementAssistent

Donderdag 8 februari 2018

Tot op heden werden aanvragen voor het verkrijgen van een evenementenvergunning, of meldingen voor het houden van een klein evenement, ingediend via de online vergunningenbalie. Vanaf 1 april 2018 kun je een aanvraag of melding m.b.t. jouw evenement enkel nog indienen via de “EvenementAssistent”.  Deze EvenementAssistent is een initiatief van de Veiligheidsregio en zal, net als de huidige vergunningenbalie, functioneren als een digitaal vergunningenloket dat via onze gemeentelijke website bereikbaar is.

De EvenementAssistent is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen met één van onze vergunningverleners evenementen. Al nieuwsgierig geworden? Raadpleeg alvast de uitgebreide “Handleiding EvenementAssistent  voor evenementenmakers"