Promotievideo 'Stein. Stil genieten' wint prijs!

Donderdag 18 januari 2018

Op de nieuwjaarsreceptie van de VVV Zuid-Limburg op 17 januari 2018 heeft portefeuillehouder Gina van Mulken ten overstaan van vele toeristische ondernemers en bestuurders van verschillende gemeenten en de provincie een prijs in ontvangst genomen voor de succesvolle promotiefilm van de in 2017 gestarte toeristische campagne ‘Stein Stil Genieten’.

De promotiefilm is tot stand gekomen met behulp van enthousiaste vrijwilligers en een relatief laag budget. Desondanks werd de promotiefilm geprezen om de hoge kwaliteit en het feit dat deze meer dan 400.000 keer is bekeken.
Portefeuillehouder Van Mulken is verheugd met de prijs en is ervan overtuigd dat de promotiecampagne het begin is voor het verder uitbouwen van toerisme in de gemeente Stein en om de mooie kansen te benutten

je kunt de video hier bekijken: www.steinstilgenieten.nl