Eerste selectie erfgoed in Meers en Maasband online

Woensdag 6 december 2017

Eind vorig jaar zijn we samen met vrijwilligers gestart met het opstellen van een erfgoedbeleid. Hierin komt te staan hoe wij met het cultuurhistorische erfgoed omgaan, zodat dit zo goed mogelijk behouden blijft voor komende generaties.

Inventarisatie

In de afgelopen periode heeft een inventarisatie plaatsgevonden van Meers en Maasband. De inventarisatiegegevens van Elsloo en Catsop waren al eerder beschikbaar. Deze is verricht door Buro4 in samenwerking met vrijwilligers uit de Steinse gemeenschap. Benieuwd naar welke objecten en landschapselementen in aanmerking komen voor een beschermde status? Kijk dan hier: https://buro4-nl.wixsite.com/stein Let wel, dit is een eerste aanzet en het overzicht is dan ook nog niet compleet. Heb jij een aanvulling? Geef het online door!