Open for Business

Donderdag 9 november 2017

Beste ondernemer,

Stein is een ondernemende gemeente met bedrijven die allemaal op hun eigen manier succesvol zijn. Juist daar kun je als ondernemer veel van leren. Daarom start ‘Open for Business’ en jij bent van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen.

Ondernemers onder elkaar

Open for Business is de ideale kans om andere Steinse ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te brainstormen over concrete uitdagingen waar je op dit moment tegenaan loopt.

Steeds op locatie

Wat Open for Business extra bijzonder maakt, is dat het steeds op locatie bij een van de deelnemende bedrijven plaatsvindt. De gastheer stelt zijn bedrijf letterlijk open for business en is de volgende keer zelf te gast bij een andere ondernemer. Zo ontstaat een estafette van ontmoetingen waarbij steeds weer andere ondernemers aanhaken, met nieuwe ideeën komen en bij een volgende editie de deuren van hun bedrijf openen.

Als gemeente Stein zijn we aanwezig om te leren, mee te denken en te onderzoeken hoe wij zaken kunnen verbeteren of versnellen. Elke Steinse zaak is immers ook een beetje onze zaak.

Meld je nu aan

Stel jij je zaak Open for Business? En mogen we de volgende keer bij jou op bezoek komen? Of wil je graag mee op het volgende bedrijfsbezoek? Laat het ons dan weten! Om ruimte te creëren voor inhoudelijke gesprekken zullen we het aantal bezoekers beperken tot ongeveer vijftien per bedrijfsbezoek. Meld je nu aan, dan nemen wij snel contact met je op.

Wil je eerst meer weten?

Angele Kurvers, bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Stein beantwoordt al je vragen. Je bereikt haar op 06-23227950 of ondernemen@gemeentestein.nl.