Mantelzorgconsulentes

Ben je op zoek naar informatie of heb je vragen over je persoonlijke mantelzorgsituatie? Dan kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met onze mantelzorgconsulente Pia Bronckhorst. Dat kan door een mail te sturen naar p.bronckhorst@mantelzorgzuid.nl of door te bellen naar 043-321 50 46. Pia is ook aanwezig tijdens inloopspreekuren in de verschillende kernen.

Registreren

Inwoners die zorgen voor een ander kunnen zich laten registreren als mantelzorger. Wanneer je jezelf registreert, ontvang je een welkomstpakket met meer informatie over mantelzorg en de voorzieningen voor mantelzorgers in Stein. Ook ontvang je dan in oktober automatisch informatie over de mantelzorgwaardering. Om je te laten registreren neem je contact op met Pia Bronkchorst (zie gegevens hierboven). Zij zal persoonlijk met je kennismaken en eventuele vragen beantwoorden.

Jonge mantelzorgers (tot 25 jaar)

Kinderen en jongeren (tot 25 jaar) die zorgen voor een familielid of naaste kunnen terecht bij Merel Claessens. Merel is consulent voor jonge mantelzorgers en kan al je vragen over zorgen voor een ander beantwoorden. Ook kan ze je meer vertellen over de verschillende activiteiten die ze organiseert voor jongeren zoals jij.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merel via m.claessens@mantelzorgzuid.nl of 06 - 17 30 91 82. Je ontvangt dan ook het ‘Wat een geluk dat jij er bent’-informatiepakket.