Op avontuur bij de grote grazers met Maasverkenner

Datum

Zondag 10 december 2023 14:00 uur - 16:00 uur

Locatie

Veerpont in Berg-Meeswijk Nattenhoven

Wanneer we richting winter gaan, valt het veel mensen op dat de grote grazers in het RivierPark Maasvallei ook tijdens de koudste maanden van het jaar buiten blijven. Het lijkt op het eerste zicht misschien een beetje zielig, maar niets is minder waar. Zowel de Konikpaarden als de Gallowayrunderen zijn er volledig op voorzien om zonder hulp de winter door te komen. Het oerinstinct van deze ‘wilde’ dieren is verbluffend. Ga samen met MaasVerkenner Rita Stroobants op avontuur bij de grote grazers.

Start: 14.00 uur aan het veerpont in Berg-Meeswijk (Berger Maasstraat Nattenhoven NL) Bij slecht weer kan het modderig zijn. Wandelschoenen of laarzen zijn dan aangeraden. 

Inschrijven kan via deze pagina.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93