Concertweken Stein

Datum

Zondag 26 november 2023 15:00 uur - 15:00 uur

Locatie

Terpkerk, Grotestraat 26, Urmond

Hobotrio ‘Les Hauts Bois’

Piet van Bockstal is sinds 1985 als eerste hobo-solo verbonden aan het Koninklijk Filharmonisch Orkest van Vlaanderen. Hij is mede-oprichter van het Ictus Ensemble en docent aan het concervatorium van Gent.

Kristien Ceuppens studeerd aan de Koninklijke Academies van Brussel en Antwerpen en is een welkome gastspeler in de Belgische orkestrale wereld (inclusief de Filharmonie, De Munt, de Orchestre Philharmonique de Liège en de Brussels Philharmonic).

Tibo Schildermans behaalde zijn Master hobo met grootste onderscheiding aan het Conservatorium van Gent waar hij studeerde bij Piet van Bockstal.
Tibo speelde al mee in verschillende orkesten zoals het Brussels Philharmonic, de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht, etc.
In 2022 deed hij de Europese tour ‘Ennio Morricone – The Official Concert Celebration’ met het Philharmonic Orchestra Flanders o.l.v. Andrea Morricone. Tibo maakt deel uit van Duo Asciano die u eerder dit jaar in de Teprkerk mocht horen.

Kristien Ceuppens (hobo + althobo), Piet Van Bockstal ( hobo + oboe d’amore) en Tibo Schildermans (hobo) spelen muziek van de componist & percussionist én muzikale duizendpoot Frank Nuyts en brengen daarnaast werken van Ludig van Beethoven ten gehore.

Gratis toegang

Kijk voor het volledige programma op de website: www.cwstein.nl


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93