Concertweken Stein

Datum

Zondag 5 november 2023 15:00 uur - 15:00 uur

Locatie

Terpkerk, Grotestraat 26, Urmond

Ankie Mofers & Marcel Konieczny

Marcel Konieczny en Ankie Mofers vormen sinds enkele jaren een muzikaal duo op Piano/orgel en saxofoon. Zij traden reeds op tijdens concerten, vernissages en jubilea in Nederland, Duitsland en vorige zomer op uitnodiging in Italië.

Voor dit concert in de Terpkerk in Urmond hebben Marcel en Ankie een greep gedaan uit hun uitgebreid repertoire. Naast (Italiaanse) klassiekers en filmmuziek laten zij originele saxofoonwerken horen. Wilt u ook meegevoerd worden via Duitsland (Bach), door de Italiaanse bergen (Morricone) naar Argentinië (Piazzolla) en terug, kom dan zondag 5 november om 15:00 uur naar de Terpkerk in Urmond. Marcel en Ankie zullen u aangenaam verrassen.

Gratis toegang

Kijk voor het volledige programma op de website: www.cwstein.nl


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93