125 jaar Fanfare De Maasgalm Elsloo

Datum

Zaterdag 4 november 2023 19:15 uur - 23:00 uur

Locatie

Maaslandcentrum in Elsloo

Fanfare De Maasgalm bestaat 125 jaar en in dit jubileumjaar organiseert de fanfare bijzondere, muzikale evenementen. Op 4 november aanstaande staat Zaoterdig in ’t Zuuje mit Renée van Wegberg op het programma. Deze knallende afsluiting van het jubileumjaar vindt plaats in het Maaslandcentrum in Elsloo.

Renée van Wegberg

De muzikanten van Fanfare De Maasgalm brengen deze avond prachtige fanfare klanken in het voor de gelegenheid mooi versierde Maaslandcentrum. Tijdens deze muzikale avond maakt Renée van Wegberg haar opwachting. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Fanfare De Maasgalm Elsloo dat zij met zo’n grote ster het podium zal delen.

Renée van Wegberg is een zangeres en (musical- en stem)actrice, bekend van haar hoofdrol in Het was Zondag in het Zuiden, maar ook haar vertolking van Liesbeth List in de gelijknamige musical over Lists leven. Andere rollen van Renée zijn de groene heks Elphaba in de musical Wicked geweest en de vertelster in JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Daarnaast heeft ze gezongen tijdens het 25 jarig jubileumconcert voor Koningin Beatrix en heeft ze haar stem geleend voor Koningin Iduna in Frozen 2 en is ze te horen in Paw Patrol. Grijp deze once-in-a-lifetime kans en kom luisteren naar de fluwelen stem van Renée van Wegberg begeleid door de jarige Fanfare De Maasgalm Elsloo.

Afsluiting jubileumjaar

Met dit geweldige concert sluit Fanfare De Maasgalm Elsloo haar jubileumjaar af dat op 18 maart begon met een geweldig Foute Party, werd vervolgd met de zomerse klanken tijdens het uitverkochte Concerto Mediterano bij het prachtige Kasteel Elsloo en nu haar climax kent tijdens dit spectaculaire galaconcert.

Tickets

Entreetickets voor het Galaconcert zijn voor € 20,- per stuk te koop op deze pagina. Wacht niet te lang en verzeker je van een zitplaats voor dit unieke evenement.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93