Bodemdiertjes 2023

Datum

Zondag 24 september 2023 13:30 uur - 16:30 uur

Locatie

IVN Stein - IVN Stein (Steinerbos, ingang Mauritslaan)

Ieder jaar gaan we op safari in onze Heemtuin op zoek naar de belangrijke maar vaak vergeten bodemdiertjes. Gewapend met schepjes, potjes en een zoekkaart gaan de kinderen op zoek naar duizendpoten, slakken, wormen, kevers, pissebedden en nog veel meer bodemdiertjes. Deze kleine beestjes vind je op schaduwrijke en vochtige plekken in onze Heemtuin.

Na de zoektocht zullen de vrijwilligers van IVN je helpen om uit te zoeken, welke diertjes jij gevonden hebt. Natuurlijk worden alle gevangen diertjes weer netjes teruggezet in de natuur. Dús aan de slag.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93