Sint Leendertfeest

Datum

Zondag 11 juni 2023 11:00 uur - 21:00 uur

Locatie

Oud Urmond

Op zondag 11 juni vindt het jaarlijkse Sint Leendertfeest plaats in Oud Urmond, samen met garagesale Urmond. Dit feest en de garagesale zijn bedoeld voor iedereen die van gezelligheid, ambachtelijke markten, livemuziek en lekkere hapjes en drankjes houdt.

Vanaf 11:00 uur kunnen bezoekers op de ambachtelijke markt hun hart ophalen aan diverse kraampjes met unieke en ambachtelijke producten. Er zijn proeverijen van heerlijke streekproducten en de lokale horeca zorgt voor lekkere hapjes en drankjes.

Voor kinderen is er de hele dag door entertainment, zoals een springkussen en knutselen. Livemuziek zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Het feest duurt tot 21:00 uur, dus er is genoeg tijd om te genieten van alles wat het Sint Leendertfeest te bieden heeft.

Garagesale Urmond organiseert op dezelfde dag een garagesale. Tijdens de garagesale verkopen bewoners van Oud-Urmond spullen vanuit hun eigen garage of oprit. Een leuke manier om tweedehands spullen te kopen en om de buurt beter te leren kennen.

Het Sint Leendertfeest en de garagesale in Oud-Urmond zijn unieke kansen om de lokale cultuur te ontdekken en samen te genieten van een gezellige dag vol vermaak, lekkernijen en tweedehands schatten. De organisatie van het Sint Leendertfeest en Garagesale Urmond kijkt er naar uit om iedereen te mogen verwelkomen op 11 juni.

Kom ook en laat u verrassen! Meer informatie is te vinden op onze Facebookpagina en op onze Instagrampagina. Via deze kanalen kunt u ook contact met ons opnemen.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93