Brocante op het plein

Datum

Zondag 11 juni 2023 10:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Havenstraat 3, Berg aan de Maas

Ervaar de betoverende charme van de Brocante op het plein op 11 juni in Berg aan de Maas! Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u zich onderdompelen in de prachtige antieke en vintage vondsten op ons schilderachtige binnenplein. Neem uw vrienden en familie mee en maak er een gezellig uitje van naar deze unieke markt op het mooie binnenplein aan de Havenstraat 3 in Berg aan de Maas.

De markt belooft een dag vol sfeer en gezelligheid te worden, met genoeg leuke kraampjes om te ontdekken. Laat uzelf betoveren tussen de schatten en snuisterijen terwijl u gezellig rondwandelt en geniet van de nostalgische sfeer. Of u nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt genieten van de charme, deze markt heeft voor ieder wat wils.

Kortom, Brocante op het plein is een dag die u niet wilt missen. Dus zet 11 juni alvast in uw agenda en zorg dat u langs komt bij de Havenstraat 3 in Berg aan de Maas. Wij heten u van harte welkom op deze betoverende markt vol unieke vondsten!

Brocante op het plein


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93