Vitaliteitsdag

Datum

Woensdag 31 mei 2023 13:00 uur - 16:00 uur

Locatie

Stichting Ecsplore - MFC de Grous, Stein

Website: https://www.ecsplore.nl/volwassenen-en-senioren/vitaliteitsdagen/vitaliteitsdag-stein

De Vitaliteitsdagen worden in diverse kernen van de gemeente Stein georganiseerd. Deze zijn bedoeld om volwassenen en senioren te laten ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van educatie, cultuur en sport/bewegen in de wijk.

Tevens biedt het deze doelgroep de mogelijkheid om antwoord te krijgen op alle vragen rondom gezondheid en leefbaarheid in de wijk. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gezondheidsprofessionals uit uw wijk te ontmoeten. Daarnaast trachten wij zoveel mogelijk volwassenen en senioren te motiveren actief te (blijven) participeren in de maatschappij door het vinden van bijvoorbeeld nieuwe hobby’s, vrijwilligerswerk of andere zinvolle en dankbare bezigheden.

Wanneer u zich inschrijft voor een Vitaliteitsdag neemt u deel aan het hele programma. Het programma van 31 mei wordt binnenkort op de website van Ecsplore gepubliceerd.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93