Informatiemarkt Luchthavenbesluit Maastricht Aachen Airport

Datum

Donderdag 25 mei 2023 19:00 uur - 21:00 uur

Locatie

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat - Grand Café ‘Travelicious’ in de passagiersterminal van Maastricht Aachen Airport, Vliegveldweg nr. 90.

Op 25 mei a.s. organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een informatiemarkt over de procedure om tot een luchthavenbesluit te komen voor Maastricht Aachen Airport. Op de bijeenkomst kunnen bezoekers een toelichting krijgen over de procedure. Zij kunnen vragen stellen en in gesprek gaan met medewerkers van het ministerie. Ook zullen medewerkers van de luchthaven aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over de voorbereidingen van de aanvraag van het Luchthavenbesluit.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93