Ontwerpatelier eindplan Grensmaas

Datum

Maandag 17 april 2023 19:30 uur - 21:00 uur

Locatie

Consortium Grensmaas - Bie Gerda, Meers

Hierbij nodigen we u uit voor een ontwerpatelier over het eindplan van het project Grensmaas in Meers, Maasband en Urmond. Het atelier is maandag 17 april vanaf 19.30 uur in de dorpsdagvoorziening Bie Gerda aan de Kloosterstraat 19a in Meers.

Het ontwerpatelier komt er in feite op neer dat u die avond wensen en ideeën kunt aandragen voor de inrichting van de toekomstige natuurgebieden langs de Maas in Meers, Maasband en Urmond. Tijdens het atelier zijn er basiskaarten van de drie locaties aanwezig. Aan de hand van die kaarten gaan we samen het gesprek aan over de inrichting van de gebieden. Belangrijkste uitgangspunt daarbij is de ontwikkeling van struinnatuur in combinatie met begrazing door Gallowayrunderen en Konikpaarden.

Ofschoon het werk In met name Maasband en Meers nog volop aan de gang is, willen we met het atelier vroegtijdig de wensen van de inwoners inventariseren, zodat we daar in het eindplan optimaal rekening mee kunnen houden.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93