Handen om te helpen!

Datum

Maandag 27 maart 2023 09:00 uur - zondag 24 september 2023 13:00 uur

Locatie

Steinderbos

Natuurorganisatie IVN Stein ligt in het Steinerbos bij het oude openluchttheater, dat is ingericht als Heemtuin. Onze vereniging bestaat 50 jaar en we organiseren het hele jaar door activiteiten voor de jeugd en volwassenen.

Hulp bij de jeugd

Vooral bij de jeugdactiviteiten kunnen we wel wat extra handen gebruiken. Je hebt hiervoor geen speciale kennis nodig. Heb jij zin om op zondag 11 juni (Slootjesdag) of 24 september (Bodemdiertjes) te komen helpen, meld je dan aan via:  infoIVNStein@gmail.com

Hulp in de Heemtuin

Daarnaast zijn we op zoek naar leden die af en toe willen meehelpen tijdens de werkzaamheden in onze Heemtuin. Ook hiervoor heb je geen speciale kennis nodig. Wij werken op dinsdag- en zaterdagochtend van 10 tot 12 uur en daarna drinken we gezellig samen een kop koffie of thee. Wil je meehelpen, kom dan gerust langs op een van deze dagen.

Bestuur

Ook ons bestuur heeft dringend versterking nodig, omdat het huidige bestuur volgend jaar haar zittingstermijn erop heeft zitten. Het bestuur zorgt dat de vereniging blijft draaien en wil dit graag met meerdere mensen doen. Het bestuur bespreekt 1x per maand de gang van zaken binnen de vereniging. Daarbij zorgt het bestuur, dat er iedere dinsdag- en zaterdagochtend en tijdens onze activiteiten, minimaal een bestuurslid  aanwezig is. Interesse? Ook hiervoor kun je je aanmelden en verdere info vragen.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93