Door een storing zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor dringende zaken kun je contact opnemen met 046 435 93 93.

Wie is de slimste erfgoedvrijwilliger?

Datum

Maandag 13 maart 2023 09:00 uur - zondag 7 mei 2023 23:59 uur

Locatie

Online

Werk jij als vrijwilliger bij een museum, kasteel, historische vereniging of monument en wil je jouw kennis van erfgoed bewijzen? Speel dan mee met de landelijke kennisquiz. De digitale voorronde is nu geopend. De erfgoedvrijwilligers met de beste score in de online quiz worden uitgenodigd voor de grote finale in het Nederlands Openluchtmuseum op 30 juni. Hier zullen zij strijden voor de felbegeerde titel de Slimste Erfgoedvrijwilliger.

Online voorronde op erfgoedvrijwilliger.nl

We doen een oproep aan alle erfgoedvrijwilligers in Nederland. Weet jij alles over het begeleiden van bezoekers, uitvoeren van re-enactment, of het onderhouden van collecties? Van maandag 13 maart tot en met zondag 7 mei 2023 kunnen erfgoedvrijwilligers hun kennis laten zien tijdens de digitale voorronde van de landelijke kennisquiz voor erfgoedvrijwilligers. Je vindt de quiz op de pagina van erfgoedvrijwilliger. Het spelen van de quiz duurt ongeveer een kwartiertje.

Grande Finale in het Nederlands Openluchtmuseum

Per provincie wordt de vrijwilliger met de meeste punten in de digitale voorronde uitgenodigd om deel te nemen aan de grande finale op 30 juni 2023 in het Nederlands Openluchtmuseum. De finalisten mogen als teamgenoot een collega-vrijwilliger meenemen van de erfgoedorganisatie waar zij werkzaam zijn. Samen strijden zij tegen de vrijwilligers uit de andere provincies. De winnaar mag zichzelf de Slimste Erfgoedvrijwilliger noemen en ontvangt een cheque ter waarde van €2000 voor de erfgoedorganisatie om vrij te besteden.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93