Door een storing zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor dringende zaken kun je contact opnemen met 046 435 93 93.

Boekenweek bij De Domijnen

Datum

Zaterdag 11 maart 2023 09:00 uur - zondag 19 maart 2023 17:00 uur

Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek. De 88e Boekenweek met als thema ‘Ik ben alles’. Tijdens deze week vieren we de veelzijdigheid van onze identiteit. Ga mee op ontdekkingstocht rondom dit thema, bij de verschillende locaties van De Domijnen.

Ontmoeting in het museum

Als aftrap zal museumdocent Nicole Geilen je op 10 maart vanaf 14.30 uur meenemen voor een ontmoeting in het Museum voor Hedendaagse kunst. Bij deze rondleiding staat het samen naar kunst kijken, samen genieten en elkaar leren kennen centraal.

Tentoonstelling ‘Stel je voor’

Tijdens deze tentoonstelling kom je portretten en verhalen tegen van mensen die zichzelf in hun leven een doel voor ogen hebben gesteld. Deze tentoonstelling is in samenwerking met Vista College Taal en is vanaf 16 maart t/m 16 april te zien op de derde verdieping van Bibliotheek De Domijnen in Sittard.
Tijdens het Taalcafé van 16 maart organiseren we de speciale activiteit 'Waar kom jij vandaan?’. Samen met de deelnemers brengen we een bezoek aan deze tentoonstelling.

Lezing Abdelkader Benali i.s.m. Wim Krings

Tot slot sluiten we de Boekenweek af met de bijzondere lezing en singneersessie van de schrijver Abdelkader Benali, die speciaal voor de Boekenweek naar Sittard afreist. Abdelkader Benali is een auteur en televisiepresentator. Zijn debuutroman Bruiloft aan zee werd bekroond met de Geertjan Lubberhuizenprijs. Deze roman werd in meerdere landen vertaald. De langverwachte, zijn tweede roman, werd ook een succes en ontving in 2003 de Libris Literatuurprijs.

Aanmelden en meer informatie

Kaartjes voor activiteiten en meer informatie over het programma kun je vinden op deze pagina over de boekenweek.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93