Door een storing zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor dringende zaken kun je contact opnemen met 046 435 93 93.

Voorlichtingsbijeenkomst 'Fietsen na een tweewieler'

Datum

Donderdag 9 maart 2023 13:30 uur - 15:30 uur

Locatie

Café-Brasserie Merode in Stein

Op donderdagmiddag  9 maart a.s. organiseert KBO afdeling Groot Stein samen met Huka B.V. en Mobiliteitswereld Sittard een voorlichtingsbijeenkomst over het fietsen ná een tweewieler in de grote zaal van Café-brasserie Merode, Merodestraat 31 te Stein. Aanvang 13.30 uur, einde 15.30 uur.

Wat als fietsen op een tweewielfiets niet meer gaat? Fietsen is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Angst of evenwichtsuitdagingen kunnen hierbij een rol spelen.

Wat houdt de voorlichtingsbijeenkomst in?

Vaak wordt gedacht dat het fietsen ophoudt nà een tweewieler. Het tegendeel is waar! Tijdens de bijeenkomst wordt er kennis gedeeld, praktische tips gegeven en hebben de bezoekers de mogelijkheid om met diverse soorten fietsen kennis te maken en te ervaren. Het blijven fietsen biedt meerdere voordelen:

  • U blijft langer vitaal.
  • U blijft mobieler en daardoor langer zelfstandiger.
  • Het verkleint gezondheidsrisico’s: de kans op aandoeningen als suikerziekte en obesitas.
  • U voelt zich veiliger in het verkeer.

Na een kort overzicht van de mogelijkheden en meerwaarde van het blijven fietsen ná een tweewieler en een kopje koffie kunt u buiten op de parkeerplaats (bij slecht weer binnen) verschillende fietsen gaan zien en ervaren.

De deelname is gratis en niet-leden zijn ook van harte welkom. Interesse? Meld u tijdig aan en stuur een mailtje naar notermans89@gmail.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer of bel even: 046-4373505. Aanmelden s.v.p. uiterlijk vrijdag 17 februari.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93