Nieuw Talent Orkest Elsloo

Datum

Zondag 9 oktober 2022 10:00 uur - 16:00 uur

Locatie

Elsloo

Op zondag 9 oktober vindt de eerste repetitie van Nieuw Talent Orkest in Elsloo plaats. Volwassenen zonder muzikale ervaring kunnen een blaas of slagwerkinstrument leren bespelen én samen muziek leren maken. En tot en met vandaag heeft dat al maar liefst 15 enthousiaste deelnemers opgeleverd!

Barbara Mehlkop (voorzitter van Fanfare De Maasgalm Elsloo) is een van de drijvende krachten achter Nieuw Talent Orkest Elsloo. “Wij beleven zelf heel veel plezier aan onze hobby en laten anderen dat plezier natuurlijk ook graag ervaren. Het mooie van Nieuw Talent Orkest is dat iedereen mee kan doen. Dus voor iedereen die de droom koestert om nog eens muziek te gaan maken is dit dé kans. Tegelijkertijd is het een mooi moment voor mensen die jaren geleden hun instrument hebben weggelegd, dit weer op te pakken.”
“En vergeet vooral niet dat naast muziek maken er ook nog een enorm sociaal aspect aan een vereniging vast hangt. Bij een repetitie hoort bijvoorbeeld ook het gezellig napraten met een kop thee of een koud biertje” aldus Monique Reubsaet, medebestuurslid van De Maasgalm.

Voor meer informatie over Nieuw Talent Orkest Stein en Elsloo en aanmelden kun je terecht op www.nieuwtalentsteinelsloo.nl.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93