Dag voor de Ouderen gemeente Stein

Zondag 2 oktober 2022 13:30 uur - 16:30 uur

Zaal Merode in Stein en MFC in Berg aan de Maas

De stichting Senioren dag Stein brengt op zondag 2 oktober weer een gezellig programma op het podium met tal van artiesten. Bijzonder in deze dure tijd is de gratis entree voor deze bijeenkomst en in de pauze ontvangt elke bezoeker een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai.

Optredens

Bij binnenkomst ontvangt u een gratis loterij lot en speelt u mee voor een leuk prijsje. Elke senior, uit onze gemeente, vanaf 55 jaar is welkom op deze middag en u hoeft geen lid te zijn van een senioren vereniging. Optredende artiesten zijn o.a. Buut Peter Vaassen, zangeressen Ricky Lee, Silvia Ramakers en Patricia Eijkenboom. Het Maaslands Kozakken koor verzorgd een optreden en in Berg sluiten Die Steierische Harmonica Freunde de middag af en in Stein het duo Alpen Gold.

Vervoer

Heeft u vervoer nodig Berg MFC of Stein Merode op zondag 2 oktober kunt u gebruikmaken van de wensauto.
Deze is te bestellen op werkdagen van 08:30 uur tot 13:00 uur via telefoonnummer 06 28 44 76 14.

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.