Wereldbeker honkbal voor blinden

Datum

Zaterdag 20 augustus 2022 09:00 uur - zondag 21 augustus 2022 21:00 uur

Locatie

Sportlandgoed De Haamen in Beek

Op zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus organiseert Iedereen Kan Sporten Westelijke Mijnstreek, HSV Cheetahs, Sittard Condors en de Italian Association Baseball Played From Blind de eerste wereldbeker honkbal voor blinden.

De wedstrijden vinden plaats op sportlandgoed De Haamen in Beek. Teams uit Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten komen met begeleiding en familie naar Limburg om het sportieve evenement bij te wonen. Dit officiële toernooi is het startschot om de sport naar de Paralympische Spelen te brengen.

Sportievelingen die deze balsport willen uitproberen, zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur welkom op de training van HSV Cheetahs en Sittard Condors. Meer weten? Stuur een mailtje naar chantal.bos@ecsplore.nl of ga naar www.hsvcheetahs.nl.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93