Weekend@HipPeace

Datum

Vrijdag 17 juni 2022 16:00 uur - zondag 19 juni 2022 17:00 uur

Locatie

HipPeace - Stein

Website: www.hippeace.nl

Het leukste kleinschalige vintage & retro pop-up festival uit de regio!

Vintage, retro & festival lovers opgelet: een weekend wat je niet wil missen, van 's morgensvroeg tot 's avonds laat dompel jij je onder in dit heerlijke sfeertje.

Laat je verrassen met volop oldtimerleuks, zoals een oldtimerrondrit en -treffen, de lichtjesparade of kom (binnen)kijken bij de prachtige auto's, campers en caravans op de vintagecamping. Stem je mee op je favoriet?

Je gaat naar de barbier voor een nieuwe look, wordt relaxed bij een yogaworkshop of je gaat speuren op de vintagemarkt naar leuke spulletjes voor in huis, de camping of voor jezelf. De kinderen zullen zich kostelijk vermaken in de kidscorner.

Dit alles gebeurt onder het genot van een divers programma me livemuziek op twee podia en uiteraard kun je volop eten en drinken bij de vintage foodtrucks, drie dagen niet koken... het kan. De entree is gratis en toegankelijk voor het hele gezin.

Het programma vind je op de website.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93