Kom èns TEJATER MAKE

Datum

Zaterdag 13 november 2021 10:00 uur - 16:00 uur

Locatie

Berg a/d Maas, Bergerweg 1, 6129 PG, Berg a/d Maas

Hou je van theater maken en vind je het leuk om je creativiteit en fantasie de vrije loop te laten? Kom dan met ons TEJATER MAKE. Het is bedoeld voor jongeren tussen 12 en 27 jaar oud. Tijdens deze activiteit word je de mogelijkheid geboden ideeën achter te laten om van Stein een aantrekkelijke gemeente te maken voor jou en andere jongeren.

Lees meer informatie op de pagina Kom èns TEJATER MAKE. 


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.