MeifeStein

Zondag 3 mei 2020 14:00 uur - 14:00 uur

Centrum Stein

Van 4 t/m 7 mei bruist Stein weer tijdens het MeifeStein. Een lang voorjaarsweekend vol activiteiten en plezier. Zoals ieder jaar organiseert de gemeente Stein de kermis. En op 5 mei verzorgt de Ondernemersvereniging Stein de traditionele Meimarkt in Oud Stein en de winkeliers in het centrum zorgen voor optimaal shopgenot. Extra dit jaar is de combinatie met de Ton Dolmans Trofee op 5 mei. Kom deze dagen naar het bruisende Stein en geniet mee.

Programma MeifeStein zaterdag 4 t/m dinsdag 7 mei 2019:

• Kermis: open op zaterdag, maandag en dinsdag vanaf 14:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur op het parkeerterrein aan de Heerstraat Centrum (Valderplein)
  • Meimarkt: op zondag van 10:00 tot 18:00 uur op de Heerstraat Centrum, Valderstraat, Kruisstraat, Wilhelminaplein.
  • Winkelcentrum Stein: extra open op zondag vanaf 12:00 uur
  • Ton Dolmans Trofee: start op zondag rond 12:00 uur (start/finishlocatie: Havenstraat, Stein)

Meer weten? www.meifestein.nl