Thema: Zorgkosten en belastingaftrek

Datum

Maandag 17 februari 2020 19:00 uur - 21:30 uur

Locatie

Steunpunt Mantelzorg Zuid - Buurtcentrum Nieuwdorp

Website: www.mantelzorgzuid.nl

Op maandag 17 februari vindt weer de jaarlijks drukbezochte informatieve avond over ‘Zorgkosten en Belastingaftrek’ plaats in de gemeente Stein. Dhr. Smeets van FNV Belastingservice geeft uitleg over de mogelijke aftrekposten die er zijn voor zorgkosten. Wilt u graag de meest actuele informatie ontvangen meldt u zich dan aan voor deze (gratis) themabijeenkomst van Steunpunt Mantelzorg Zuid via 043-3215046, info@mantelzorgzuid.nl of via onze website www.mantelzorgzuid.nl (activiteiten voor mantelzorgers).   


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93