Najaarsconcert

Datum

Zaterdag 28 september 2019 20:00 uur - 22:30 uur

Locatie

Mandoline-Orkest The Strings - MFC de Grous

Website: www.thestrings-stein.nl

Topsoliste Manoe Konings bij najaarsconcert The Strings

Op zaterdag 28 september vindt er om 20u. een uniek najaarsconcert plaats in MFC de Grous in Stein. Het concert wordt georganiseerd door Mandoline-Ensemble en – Orkest The Strings. Zij zijn er trots op dat Manoe Konings, dé wereldberoemde klarinettiste van het Johann Strauss Orkest van André Rieu te gast is als soliste. Samen met Leoniek Hermans zal zij onder andere, begeleid door het Ensemble van The Strings, Konzertstück voor 2 klarinetten van Mendelssohn ten gehore brengen. The Strings spelen o.l.v. Annemie Hermans een afwisselend internationaal programma. Bijzonder is ook de bijdrage van het Elster Mannenkoor o.l.v. Monique Verhoeven. Dit koor brengt werken rond het thema "avonturen op reis" en wordt daarin bij een deel van deze stukken begeleid door The Strings.

Entree: vrije gave.