Dorpsschouw Elsloo

Datum

Maandag 12 augustus 2019 10:00 uur - 10:00 uur

Locatie

Maaslandcentrum Elsloo

Vind je het belangrijk dat de openbare ruimte in de kern van Elsloo voldoende wordt onderhouden? En wil je meedenken over het onderhoud van de straten en het groen? Meld je aan voor de dorpsschouw Elsloo!

Jij bepaalt mee

In samenwerking met het Dorpsplatform Elsloo is op maandag 12 augustus om 10.00 uur een dorpsschouw gepland in het Maaslandcentrum in Elsloo. Woon je in Elsloo en zie je verbeterpunten voor het onderhoud in Elsloo? Dan ben je van harte welkom! Tevens leggen we uit hoe de frequentie van onderhoud wordt bepaald.

Tips voor goed onderhoud

Een eerdere dorpsschouw en dorpsschouwen in andere kernen hebben veel bruikbare reacties, tips en kansrijke ideeën opgeleverd. Daarom vinden wij het belangrijk om ieder jaar de balans op te maken en van inwoners te horen of het onderhoud naar wens wordt uitgevoerd. Goed onderhoud kan voor jou het woongenot immers vergroten!

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan tot uiterlijk maandag 5 augustus aan door een email te sturen naar info@gemeentestein.nl onder vermelding van ”Dorpsschouw Elsloo”. Wij nemen daarna contact met je op om, samen met andere aanmelders, deze dorpsschouw vorm te geven.