BridgeFest editie 3

Datum

Vrijdag 19 juli 2019 17:00 uur - 23:00 uur

Locatie

Steenweg 2, Berg a/d Maas

Website: https://www.bridgefest.nl/

In 2017 ontstaat vanuit de gedachte van organisator, bij (her)opening van brug over Julianakanaal te Berg aan de Maas, om dit beoogd festival te organiseren ter dank voor begrip voor het ontstane overlast tijdens de renovatiewerkzaamheden. Organisator heeft een klein muziekbedrijfje genaamd Leavegreater Promotions en wenstte al langer om een eigen festival te organiseren, die combi bracht en maakte dit dorpsfestival.

LeaveGreater Promotions heeft als doelstelling vooral jonge en/of startende bands en muzikanten een podium te geven en kansen te geven om zich te ontplooien. Natuurlijk samen spelend met gelouterde bands zal dit een extra muzikale dimensie geven. Vanaf 2018 2de editie zouden daarbij ook gevormde muziekprojecten / band vanuit plaatselijke basisschool Avonturijn als onderdeel van het festival line up, deelnemen.

BridgeFest is een ontmoetingsplaats voor dorpsgenoten, jong en oud, muzikanten en muziekliefhebbers, vrienden en familie.
Samen met elkaar maken we een te gekke muziekdag/avond met goede muziek in een relaxte sfeer. CU @ BridgeFest that Rocks !!