Nieuwe rotonde Steinderweg/Michiel de Ruyterstraat/Sanderboutlaan

Datum

Maandag 13 mei 2019 - vrijdag 26 juli 2019

Locatie

Steinderweg/Michiel de Ruyterstraat/Sanderboutlaan

Nieuwe rotonde Steinderweg/Michiel de Ruyterstraat/Sanderboutlaan

De gemeente start met de aanleg van een nieuwe rotonde aan de Steinderweg/Michiel de Ruyterstraat/Sanderboutlaan. De huidige rotonde met drie aansluitingen wordt vervangen door een nieuwe rotonde met vier aansluitingen. De Steinderweg, die nu aansluit op de Michiel de Ruyterstraat, wordt rechtstreeks op de nieuwe rotonde aangesloten.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de uitvoering is rechtstreeks autoverkeer mogelijk van de Sanderboutlaan richting Beek en omgekeerd. Het autoverkeer van en naar Elsloo wordt omgeleid via de rotonde aan de Koolweg. Middels borden worden de omleidingsroutes duidelijk aangegeven. Voor de fietsers worden aparte omleidingen ingesteld. 

Meer informatie

Meer weten over dit project? Klik dan hier.