Blijspel in Bewaeging

Datum

Zaterdag 15 december 2018 19:30 uur - 21:00 uur

Locatie

De grous

Gäöl’62 speelt in de Grous

In samenwerking met de Seniorenvereniging St. Jozef speelt Toneelvereniging Gäöl”62 het blijspel “In Bewaeging”  in de Grous op zaterdag 15 dec. as. om 19.30u. Entree € 7,50.
Kuuroord “Sjwan en Sjlank”  wordt beheerd door eigenaar Jim en medewerkster Femke. Uiteraard komen in het kuuroord allerlei gasten logeren, zoals de schijnbaar goed bij kas zittende Ruud; Truia en haar vriendin Nel, vergezeld door haar echtgenoot Jean. Als  Jim en Jean gaan joggen, verstuikt Jim zijn enkel. Hij wordt door zijn tweelingbroer Tim vervangen in de leiding van het kuuroord.  Helaas voor de dames heeft Tim meer oog voor mannelijk schoon. Als omroep Max voor “Heel Holland Beweegt” opnamen komt maken, moet het hele kuuroord in beweging komen: diëten, pijnlijke behandelingen, oefeningen enz. brengen heel wat onrust in het kuuroord.
Het belooft weer een avond vol humor te worden.
Kaarten verkrijgbaar bij: MFC De Grous, Bloemensalon De Koning en aan de kassa in de zaal.