Beleefweek Limburg

Datum

Vrijdag 14 september 2018 - zondag 23 september 2018

Locatie

Zuid-Limburg

Vorig jaar heeft de eerste Beleefweek in Nationaal Landschap Zuid-Limburg plaatsgevonden. Een week vol met activiteiten rondom de thema’s natuur en cultuur voor een unieke beleving van het Zuid-Limburgse landschap en het laten ontstaan van mooie nieuwe herinneringen. Tijdens deze week kon de Limburgse omgeving beleefd en ontdekt worden.

Wegens het succes van vorig jaar en de behoefte om een groter gedeelte van Limburg te beleven en te ontdekken wordt dit jaar opnieuw een Beleefweek georganiseerd. Dit keer echter niet alleen in Nationaal Landschap Zuid-Limburg, maar ook in de drie Nationale Parken: De Maasduinen, De Meinweg en De Groote Peel. Momenteel zijn we druk bezig met het organiseren van deze beleefweek. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan de website in de gaten!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.beleefweeklimburg.nl of bekijk hier de sfeerimpressie van de Beleefweek 2017.