Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Apotheek Stein

Apotheek Stein open haar deuren vanaf 30 maart. Er kan maar één cliënt per keer naar binnen. Er is tijdelijk een (beschermde) balie opgezet in de hal van de apotheek. Hier kan klaargemaakte medicatie alleen afgehaald worden. Geef de apotheek voldoende tijd om de medicatie klaar te zetten (minimaal 1-2 werkdagen).

De apotheek blijft de medicatie standaard bezorgen voor mensen die:
• 70 jaar of ouder zijn;
• kwetsbaar zijn door andere aandoeningen;
• koorts en/of verkoudheidsklachten hebben;
• In contact zijn geweest met een corona-patiënt.

Er kan maar een persoon naar binnen, dus geef elkaar voldoende ruime terwijl je buiten aan het wachten bent. Bij drukte kan je het beste op een later tijdstip terugkomen.

Apotheek Urmond

Apotheek Urmond heeft geen direct patiëntencontact meer. Contact met de apotheek zal - tot alle maatregelen zijn opgeheven - uitsluitend telefonisch plaatsvinden: voor Stein 046 - 433 15 19 en voor apotheek Urmond 046 - 426 22 00.

De medicatie zal zoveel mogelijk aan huis worden bezorgd. De teams van apotheek Urmond en apotheek Stein doen hun uiterste best om je zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Apotheek Elsloo

Apotheek Medisch Centrum Elsloo houdt haar deuren gesloten om besmetting en verspreiding tegen te gaan en zo de continuïteit van de farmaceutische zorg te garanderen. Contact met de apotheek zal tot nader order uitsluitend telefonisch plaatsvinden via 046 - 87 000 60

Voor het afhalen van geneesmiddelen maken wij gebruik van de 24-uurs uitgifte automaat. Je ontvangt een sms met een afhaalcode. Met deze afhaalcode kan de medicatie opgehaald worden uit de automaat.  De apotheek verzoekt u de medicatie binnen 3 uur na het ontvangen van de afhaalcode op te (laten) halen.
Aanmelden voor het gebruik van de Pharmaself kan telefonisch bij de apotheek.

Indien nodig worden geneesmiddelen aan huis bezorgd.

Team Apotheek Medisch Centrum Elsloo doet haar uiterste best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen!

Politie

Er is géén spreekuur van de politie meer op het gemeentehuis.