Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Bouwgrond te koop

Altijd al eens je eigen huis willen bouwen op een mooie plek in Stein? Dit is je kans! We bieden twee mooie bouwkavels te koop aan:

Bouwkavel Meerser Eindstraat

Een royale, landelijk gelegen bouwkavel van ca. 1.058 m2 aan de Meerser Eindstraat (tussen de woningen Meerser Eindstraat 9 en 15). Aan de overzijde liggen woningen en aan de achterzijde is vrij uitzicht. Op het bouwperceel mag één vrijstaande woning worden gebouwd. De kavelprijs bedraagt € 122.000,- exclusief BTW en kosten koper.

Bouwkavel Brugstraat

Een bouwkavel van ca. 412 m2 aan de Brugstraat (naast het huisperceel Brugstraat 34 en de brug aan de Kapelaan Berixstraat). Deze kavel ligt aan de rand van de bebouwde kom van Stein op korte afstand van het (winkel)centrum. Hierop mag een vrijstaande woning gebouwd worden. De kavelprijs bedraagt € 71.500,- exclusief BTW en kosten koper.

35 jaar of jonger?

Ben jij, je partner of mede-koper 35 jaar of jonger? Dan kun je wellicht een beroep doen op de startersregeling. Voor starters op de woningmarkt geldt een speciale grondprijs. Lees hierover meer.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Ruud.Schijns@gemeentestein.nl. Vermeld in de email duidelijk je NAW-gegevens en telefoonnummer en voor welke bouwkavel je in aanmerking zou willen komen. De bouwkavel wordt te koop aangeboden aan gegadigden op volgorde van datum van aanmelden via bovenstaand emailadres.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. R. Schijns, afdeling Maatschappij, Ruimte en Ontwikkeling via 046-4359224 of Ruud.Schijns@gemeentestein.nl.