Stuur uw mooiste foto in voor de gemeentegids/-kalender 2018

De voorbereidingen voor de gemeentegids/-kalender 2018 zijn gestart en net als voorgaande jaren doen we dit niet alleen vóór inwoners, maar ook met inwoners! Wij ontvangen graag uw mooiste foto’s die genomen zijn in de gemeente Stein. Dat kan van alles zijn: foto’s van de mooiste plekjes in de gemeente of van één van de evenementen die u in Stein bezocht heeft. Een aantal van deze foto’s wordt gebruikt om de gemeentegids/-kalender te verfraaien.

Voor het insturen van foto’s gelden de volgende spelregels:

• De foto’s moeten zijn gemaakt in de gemeente Stein;
• De foto’s moeten digitaal worden aangeleverd in de hoogst mogelijke resolutie echter minimaal 300 dpi;
• De foto’s kunnen rechtenvrij worden gebruikt; er staat dus geen vergoeding tegenover;
• De gemeente Stein kan de foto’s ook rechtenvrij voor promotionele doeleinden gebruiken anders dan de kalender of gemeentegids. Bij het insturen van foto’s geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, sociale media en nieuwsbrieven, etc.

Inzenden

Stuur uw foto’(s) uiterlijk 21 augustus 2017 in via info@gemeentestein.nl met vermelding van uw naam en een omschrijving van de foto.

Oproep aan verenigingen / instellingen

Wilt u een evenement of een andere openbare activiteit in de gemeentekalender laten plaatsen? Dat kan! Stuur dan vóór 1 september 2017 een mail naar info@gemeentestein.nl en vermeld het evenement / activiteit en de datum waarop het plaatsvindt.

Hoofdnavigatie