Mantelzorgwaardering 2017

Ook dit jaar zet gemeente Stein haar mantelzorgers in het zonnetje in november, de maand van de mantelzorg. Dit jaar krijgen mantelzorgers een VVV-bon, die ze op de Dag van de mantelzorg en in de eerste week van november kunnen ophalen met de speciale voucher.

Hoe kom ik in aanmerking voor de mantelzorgwaardering?

Alle geregistreerde mantelzorgers van onze inwoners hebben een persoonlijke brief met meer informatie, de ophaaldata en de voucher ontvangen. Bent u mantelzorger en nog niet geregistreerd bij het Steunpunt Mantelzorg Zuid? Neem dan contact op met onze mantelzorgconsulente Pia Bronckhorst, via Steunpunt Mantelzorg Zuid 043-3215046. Ook als u wel geregistreerd bent, maar de brief niet ontvangen hebt. Zij kan u informatie geven over welke regelingen en activiteiten er nog meer zijn voor mantelzorgers.

Dag van de Mantelzorg
Op 4 november wordt de Dag van de Mantelzorg georganiseerd. Mantelzorgers worden dan in MFC De Grous ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers. Terwijl een verrassingsact zorgt voor de muzikale ondersteuning, kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten of meedoen aan diverse activiteiten. Onze geregistreerde mantelzorgers hebben voor deze middag een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen of vragen? Neem dan contact op met Pia Bronckhorst, via 043-3215046
 

Hoofdnavigatie