Nieuwe corona maatregelen vanaf 20 januari

Vrijdag 1 januari 2021

Op 14 december kondigde premier Rutte een lockdown aan, met tal van maatregelen die zowel jou persoonlijk als je vereniging raken. Deze maatregelen gelden in elk geval tot en met dinsdag 19 januari. Op dinsdag 12 januari vindt er opnieuw een persconferentie plaats, waarin verteld wordt hoe het er vanaf 20 januari uit gaat zien. Tot die tijd gelden de volgende corona maatregelen.

Lees meer over de huidige maatregelen in dit nieuwsbericht. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.