Mondkapjesplicht vanaf 1 december: ook bij de vereniging?

Vrijdag 4 december 2020

Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht op openbare plekken. Maar wat betekent dit voor je vereniging? Moeten jij en je leden dit ook dragen in het buurtcentrum of MFC? Tijdens sport-, cultuur-, of welzijnsactiviteiten? En op weg er naartoe? Op de website van de Rijksoverheid vind je antwoorden op al deze vragen en een toolkit met materialen om je leden te informeren.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.