Schuldhulpverlening voor Steinse ondernemers

Woensdag 11 augustus 2021

Heb je moeite om rond te komen, betalingsachterstanden of schulden? Dan is hulp zoeken de eerste stap naar een oplossing. Deze boodschap wordt in onze gemeente al een tijd verkondigd. Daarbij wijzen we op de verschillende soorten hulp die beschikbaar is en hoe je deze kunt inschakelen. Tot nu toe was dit vooral gericht op particulieren. Nu is deze ondersteuning ook voor ondernemers beschikbaar.

Blijf niet rondlopen met zorgen

‘Juist in deze tijd, waarin de maatregelen als gevolg van Corona het ondernemers soms financieel extra moeilijk hebben gemaakt, is het belangrijk dat je niet blijft rondlopen met zorgen,’ begint wethouder Janssen (Sociaal Domein). ‘Weten dat je er niet alleen voor staat en dat je hulp kunt krijgen is de eerste stap naar een oplossing’.

Contact met experts

Gemeente Stein is aangesloten bij de pilot voor ondersteuning van ondernemers op in Zuid-Limburgs. Een multidisciplinair expertiseteam helpt ondernemers bij schulden. Steinse ondernemers kunnen zich melden bij het Zelfstandigenloket in Maastricht via zelfstandigenloket@maastricht.nl of via telefoonnummer 14043.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.