Sluit je zomervakantie af bij het Augst Cultuurfestival!

Vrijdag 2 september 2022

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 september is Berg aan de Maas voor de 74e keer the place to be voor iedereen die houdt van gezelligheid, cultuur, muziek en Limburgse tradities. Het Augst Cultuurfestival is hèt festival voor alle leeftijden.

Hele weekend gratis toegang

Het Augst Cultuurfestival is dit jaar voor het eerst het hele weekend gratis toegankelijk. Van vrijdag 2 september t/m maandag 5 september is iedereen van harte welkom in het feestpaviljoen in Berg aan de Maas. Het cultuurfestival heeft dit jaar als centraal thema Muziek. Met klinkende optredens van o.a. De Knöppele, The Recipe, Vangrail, DJ Paul van de Laar, Beck en Bauer, Q Music foute uur, DJ Rico Vrijhoeven en Blizzert.

Culturele Augst Parade

Het hoogtepunt van het Augst Cultuurfestival is de Augst Parade op zondagmiddag met prachtige praalwagens en een verrassend muziek- en cultuurprogramma. Ook de toegang voor de Augst Parade op zondag is gratis

Jubileumjaar 2023

Het Augst Cultuurfestival in Berg aan de Maas vindt dit jaar voor de 74e keer plaats en is het oudste cultuurfestival in Limburg. In 2023 wordt de 75e jubileumeditie gevierd van 18 tot en met 21 augustus.

Kijk voor meer info over het programma van het Augst Cultuurfestival op www.augst-cultuurfestival.nl

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.