Wethouder Hendrix overhandigt bedankje aan vrijwilligers

Maandag 20 december 2021

In weer en wind komen ze samen om zwerfafval op te ruimen, de prikkers van Kerensheide. Ook de mannen van ’t Brook laten zich door wat regen niet weerhouden om aan de slag te gaan met onderhoud van natuurgebied ’t Brook - Ziepe. Dat ze meehelpen om onze gemeente schoon te houden en onze natuurgebieden gezond, is iets waar de gemeente Stein hen heel dankbaar voor is.

Begin december zette wethouder Danny Hendrix hen daarom in het zonnetje met een presentje. Wethouder Hendrix: “Het is fantastisch dat deze mensen zo betrokken zijn bij hun omgeving. Het is echt fijn om te zien dat de mensen van Kerensheide en van ‘t Brook met trots en plezier voor hun stukje Stein zorgen.”

In totaal kregen ruim 69 inwoners een presentje van de gemeente Stein voor hun vrijwillige bijdrage.

Wil je ook meehelpen Stein schoon te houden?

De gemeente Stein kan je op weg helpen met prikkers, handschoenen en afvalzakken. Neem dan contact met ons op via adbalie@gemeentestein.nl of op 046-420 3070.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.