Bladkorven

Dinsdag 28 september 2021

Eind oktober worden de bladerbakken geplaatst op de aangegeven locaties onderaan dit bericht. De bakken worden iedere week geledigd  woensdag en /of op vrijdag. 

Geen ander snoeiafval

De bakken mogen uitsluitend gebruikt worden voor bladafval, ofwel losse bladeren. Deponeer hier dus géén ander tuinafval zoals takken, (grof) snoeiafval of gras. De afgelopen weken werd helaas op meerdere locaties ander tuinafval aangetroffen in de bladkorven. Daardoor zijn de verwerkingskosten veel hoger. Voorkom dus onnodige kosten en gebruik de bladkorven op de juiste wijze: alleen voor losse bladeren. Grof snoeiafval kun je gratis inleveren bij het milieupark in Stein.

Overzicht bladkorven 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.