Vervangen beschadigde afvalbakken

Maandag 15 februari 2021

Tijdens de afgelopen jaarwisseling zijn in de gemeente Stein zo’n 15 afvalbakken, ondanks het vuurwerkverbod, opgeblazen door vuurwerk. Deze afvalbakken zijn zodanig beschadigd dat ze vervangen moeten worden.

Inmiddels zijn de nieuwe afvalbakken besteld. Echter, de leverancier heeft helaas te maken met langere levertijden. Dit als gevolg van de gestegen vraag naar afvalbakken door vuurwerkschade. Naar verwachting worden de afvalbakken half maart geleverd en geïnstalleerd.

In de tussentijd willen wij u vragen om uw afval of hondenpoepzakjes in de dichtstbijzijnde afvalbak te gooien. De gemeente beseft dat dit geen ideale situatie is en doet haar best om het proces te versnellen. Mochten de afvalbakken toch eerder geleverd worden, zal de Algemene Dienst deze uiteraard direct installeren.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.