Een afspraak maken bij onze gemeente is altijd gratis

Dinsdag 1 december 2020

Let op!

Maak géén afspraak voor het verlengen van je rijbewijs of paspoort via commerciële partijen die je helpen bij het regelen of aanvragen van zaken bij de gemeente. Wij (en ook andere gemeenten) ontvangen berichten van inwoners hierover. Gemeente Stein werkt niet samen met deze website(s) voor het maken van een afspraak!

Via zoekmachines op internet kun je terecht komen op de websites van deze externe aanbieders.

Het maken van een afspraak bij Gemeente Stein is altijd gratis, en kan via onze website of telefonisch via 046-435 93 93

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.