Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Wat maakt Nieuwdorp nou Nieuwdorp?

Wat kom je dagelijks tegen en hoe zie jij jouw toekomst in de wijk? Dat zijn enkele vragen die we komende weken gaan stellen tijdens straatinterviews of als we bij je aanbellen.

Wanneer?

Op diverse werkdagen én op zaterdag 14 maart tussen 10.00-14.00 uur. Je herkent ons aan onze naambadges.

‘We’ is de projectgroep 360 graden Nieuwdorp. Dit zijn wijkbewoners, Partners in Welzijn, Zaam Wonen en de gemeente. We bekijken de ‘sociale staat’ van de wijk: onderlinge contacten, activiteiten, inzet en behoeften.
Doe dus mee met de interviews, want jouw mening kan leiden tot nieuwe activiteiten. De uitkomsten bespreken we tijdens een bijeenkomst in het voorjaar.

Hebben we je gemist en wil je wel meedoen aan de interviews? Of ben je benieuwd naar de vragen? Download dan hier (PDF, 72.7 kB) de vragenlijst en mail de ingevulde lijst via onderstaand mailadres.

Meer info?

Meer info op www.gemeentestein.nl/nieuwdorp of stel je vraag aan de dorpscontactpersoon Rob Meijers via rob.meijers@gemeentestein.nl.