Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Wat maakt Nieuwdorp nou Nieuwdorp?

Corona heeft een flinke impact op mensen. Het sociale leven kwam opeens stil te liggen en het is voor velen nog steeds een lastige tijd. Gelukkig ontstonden ook veel waardevolle acties : ) Het gesprek over jou & Nieuwdorp op sociaal gebied, gaan we weer oppakken!

Hoe?
We houden straatinterviews en gesprekken op afspraak in het Buurtcentrum Nieuwdorp. We houden daarbij de Corona richtlijnen in acht. We houden 1,5 meter afstand en we doen een ‘health check’. Je herkent ons aan onze naambadges. Wil je liever een afspraak maken voor een gesprek in het Buurtcentrum? Dit kan vanaf 1 augustus. Stuur dan voor 1 augustus een mail naar dorpscontactpersoon Rob Meijers via rob.meijers@gemeentestein.nl

Wanneer?
Van juli t/m september voeren we het gesprek met de wijk. Straatinterviews worden gehouden op diverse werkdagen én op 29 augustus tussen 10.00 en15.00 uur. Gesprekken in het Buurtcentrum zijn afhankelijk van de aanmeldingen.

Meer info?

Stel dan jouw vraag aan de dorpscontactpersoon Rob Meijers via rob.meijers@gemeentestein.nl.