Vul de woonwensenenquête starters in en maak kans op een iPad

Wil jij op jezelf wonen? Dan heb je misschien al ervaren dat het niet altijd makkelijk is om een leuk huis te vinden. De gemeente Stein en de Steinse Jongerenadviesraad (SJAR) vinden het belangrijk dat ook jongeren in de gemeente kunnen (blijven) wonen. Om inzicht te Logo SJARkrijgen in de woonwensen van jongeren wordt nu een enquête gehouden. Met de uitkomsten hiervan wordt het woningaanbod in Stein zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van starters.

Online enquête

Graag willen we weten of je verhuisplannen hebt en wat voor een soort woning je dan zoekt. Bij deze roepen we thuiswonende jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar op om de online enquête in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Deelnemers kunnen gebruik maken van de link, gebruikersnaam en wachtwoord die per brief zijn toegezonden. Ben je verhuisd uit de gemeente Stein, behoor je tot de doelgroep (18-30 jaar) en heb je geen brief ontvangen, maak dan gebruik van deze link: www.companen.nl/onderzoek/steinjs

Jouw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. De enquête duurt tot 5 februari 2017.

Win een iPad!

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren meedoen aan de enquête. Om jullie bijdrage te belonen, worden onder de deelnemers één iPad en vijf cadeaubonnen ter waarde van €20 verloot. Vragen? Neem dan contact op met de enquêteafdeling van onderzoeksbureau Companen via telefoonnummer 0800-2667263.

Hoofdnavigatie