Vraag uw vergunning digitaal aan

Vanaf 1 december 2016 kunnen inwoners en ondernemers in de gemeente Stein voor een aantal activiteiten digitaal een vergunning, ontheffing en melding indienen. Het betreft aanvragen die onder andere te maken hebben met evenementen, optochten, gehandicaptenparkeerplaatsen, drank & horeca, kansspelen, standplaatsen en huisnummers.

Vergunningen Balie online
Via www.gemeentestein.nl > Loketten > Formulieren kunnen inwoners en ondernemers zelf een vergunningencheck doen voor bepaalde activiteiten en werkzaamheden. Deze digitale balie geeft inwoners snel inzicht in wat nodig is om een bepaalde activiteit te realiseren. Vervolgens kan de aanvraag direct digitaal worden ingediend. Inwoners en bedrijven kunnen met vragen over het te doorlopen keuzemenu telefonisch contact opnemen met de gemeente Stein tel. 046-43 59 393.

Omgevingsloket
Inwoners die willen (ver)bouwen, slopen, een boom kappen, een inrit aanleggen, reclame maken, etc. kunnen zelf een aanvraag of vergunningencheck doen via www.omgevingsloket.nl.

Digitale zelfservice
Gemeente Stein investeert in on- en offline dienstverlening richting inwoners en bedrijven. Naast de bestaande mogelijkheden om bijvoorbeeld online een afspraak te maken, uittreksels aan te vragen, een omgevingsvergunning aan te vragen en meldingen over de openbare ruimte te doen, is deze digitale vergunningencheck een goed voorbeeld van digitale zelfservice.

Hoofdnavigatie